Популярно про харчування. Київ. Здоров'я, 1989

У довідковому посібнику викладено принципи раціонального, профілактичного і дієтичного харчування в залежності від характеру праці і відпочинку, кліматичних і географічних умов життя, віку, статі, зросту, маси тіла, стану здоров'я. Описана потреба організму людини в білках, жирах, вуглеводах, вітамінах, макро-і мікроелементи і ін. Розглянуто біологічне значення окремих харчових речовин. Дано рекомендації щодо попередження хвороб, пов'язаних з неправильним харчуванням, в тому числі з надмірним споживанням їжі (цукрового діабету, ожиріння, інших захворювань обміну речовин). Наведено раціональний, науково обґрунтований режим харчування здорових і хворих людей.
Описано заходи щодо попередження харчових отруєнь та сальмонельозу.
Для широкого кола читачів, які бажають організувати раціональний режим харчування в своїй родині.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре
Captcha

Популярно про харчування

  • Наявність: 1
  • 40.0грн.


Теги: Популярно, харчування, Київ, Здоров'я, 1989