500 видів домашнього печива. З угорської кухні. Видавництво Карпати, Ужгород, 1969

Книга перевидана на прохання численних читачів. Переклад з угорської К.Бібікова. Кондитерські вироби Угорщини здавна славляться хорошими смаковими якостями, своєрідністю і простотою виготовлення. У книзі містяться рецепти з угорської кухні для приготування найрізноманітніших виробів з муки (печива, тістечок, коржиків, булок, пирогів, пряників, тортів, ріжків), а також бутербродів, кремів, морозива, повидла, компотів, лікерів і т. п.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре
Captcha

500 видів домашнього печива

  • Наявність: 2
  • 50.0грн.


Теги: 500 видів, домашнього, печива, угорської, кухні, Карпати, Ужгород, 1969